查看: 2783|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩掃把佬同GTR既請入..plz

關閉 [複製鏈接]
我係用掃把佬a5既...今日同人挑1對1..人地用一嫁gtr  a9既車..一開波我帶頭幾m..之後佢嫁gtr係咁追上黎仲放左我...有後追都比佢放左二十幾米,,之後我追到..又比佢放..我過灣冇撞..佢有小小撞都唔夠佢快..各位大佬..gtr係唔係真係咁快呀...我撞得小過佢喎..可唔可以比d意見..
仲有我唸住開新車..開gtr..又唔知邊隻gtr好用..你地覺得邊隻好用...gtr真係快?
回復

有時撞左唔一定係慢過冇撞=.=
只要識得點撞有機會會仲快
回復 支持 反對

原帖由 [S]bkin 於 24-7-2008 23:51 發表
有時撞左唔一定係慢過冇撞=.=
只要識得點撞有機會會仲快

冇可能 唔識咪扮識野

玩碰碰車咩叫你 撞左快d= =!!

回復 支持 反對

可能真係人地車快
我架車都幾快 同人撞冇得撞
回復 支持 反對

GTR真係比其他車快少少嫁(ps:個人認為)
樓主你呢個情況有可能係部機既問題~
因為我試過挑緊機果陣無啦啦lag機~搞到部車慢左~
回復 支持 反對

基本上GTR直路一定係快過你...開GTR34/32比較好
34係6波車....32係5波車
回復 支持 反對

gtr係快d但係都吾會快到咁丫嗎~
你個時架車同人地架車幾hp丫 =.=
回復 支持 反對

GTR係快D D 但係佢真係咁快咩 有D唔信
其實你同佢係唔係同hp嫁 (我次次用e9 同 e8 都夠人地用GTR 快係win1xx以上lo)
回復 支持 反對

原帖由 snow2430 於 25-7-2008 04:25 AM 發表

冇可能 唔識咪扮識野

玩碰碰車咩叫你 撞左快d= =!!

係咪你唔識野咋,,洗唔洗教你,,玩c1我撞左轉灣,,出灣一定快過你囉
如果你唔識就唔好亂串
回復 支持 反對

我玩  r34....(setC)係快車....好好用      到我b2   change  Set A   無wing  用八瓜....每個 map 快2s....... e+  好小人用set a 無人知 set a  好好用.....人地 cap車到無用第一(車身長).......第二(setA後追BT  1s追  3~4m)           e+  有80%  可以第一 = ="        講明先.........我唔知啦.....係尖咀玩gee    唔小高手到話  我個r34 好有問題....無wing 但個灣快...個問題係我出灣加speed  比人地 ss9  中快   
想問下高手.......34  SET A無 wing  用咩  令會快d......
回復 支持 反對