打印 上一主題 下一主題
收起左側

E5300+GTX550Ti

同我搵搵 我會好慢好慢咁update 上去
仲有板主哥 CORSAIR GS600W CMPSU-600GSUK 600W 80Plus 係上置 ...
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 22:20

GS600我屋企有隻..用CM690下置箱..
話說..牛有分上下置架咩=.=唔係機箱先有分架咩=.=...
人家一向下置箱的說..
我的話會簡GS600囉=.=..沒什麼原因...就因為海盜船而已
GS600好似好少出事0.0
回復 支持 反對

GS600我屋企有隻..用CM690下置箱..
話說..牛有分上下置架咩=.=唔係機箱先有分架咩=.=...
人家一向下置箱的 ...
s15ooooo 發表於 5-11-2011 22:28

好像有火牛d fan可能向下or向上 唔知係咪~,~
http://www.coolermaster.com.hk/product.php?product_id=5259&category_id=19 呢個hk有冇 如果有幾$= =?
回復 支持 反對

A1-G01會好看點吧 跟埋LED FAN
http://www.aywun.com/ProductDetails.asp?ID=86不要用550TI的說 上560啦 差不多$$了 550TI真的是唔上唔落
回復 支持 反對

回復 23# rangers

我個人認為麻麻地=
我想要呢個 但係.....
回復 支持 反對

好像有火牛d fan可能向下or向上 唔知係咪~,~
呢個hk有冇 如果有幾$= =? ...
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 22:32

0.0冇記錯我記得有香港人開過箱,但有冇貨就唔清楚0.0...
不過有都幾貴下..
話說你上唔上到格價網0.0..唔知點解上唔到0.0...
回復 支持 反對

火牛500夠了

回復 支持 反對

回復 25# s15ooooo

P個個上唔到~,~HKd HKu 個d都上唔到~.~ http://www.jumbo-computer.com/pricelist.aspx?id=3

我用呢個
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

P個個上唔到~,~HKd HKu 個d都上唔到~.~

我用呢個
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 22:54

0.0有DJUMBO冇想上格價網搵下發現上唔到0.0HKD果D都係0.0...
回復 支持 反對

回復 28# s15ooooo

係咩~,~ http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6546 呢個要幾$呀咁= =? 我想要D NVIDIA CASE
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

係咩~,~  呢個要幾$呀咁= =? 我想要D NVIDIA CASE
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 23:05

0.0這不就是334麼...JUMBO咪370 0 0
回復 支持 反對