打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] pvp中 烈刃勁d定狂劍勁d

狂心屬pvp的 , 方舟減擊倒值 ,鎖1 400%物傷 , 鎖2 高傷+可以繼續連。種種因素在pvp都比烈刃強。

烈刃差唔多大部分技係pvp都起唔到好大作用, 烈刃屬技術型 , 大部分技能都比夠遜色,技能限制太多(e.g.一閃要多怪), 要等3轉出了,烈刃才有出頭天!
回復

狂心...
在1v1中烈刃的1閃不能發揮強力的力量
血輪係吾錯開選擇,200mp的風車十分好用..但好易cut--
相比起狂心,鎖1扣攻
黑暗方舟定人,吾計擊倒值,傷害亦不錯
十字架高攻,又易中,範圍大到你吾信..
係3轉未出之前,狂心絕對比烈刃好...
回復

錯錯錯錯錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家啲想法錯晒la
回復

有得解嫁!咩都有得解嫁!你地都離晒題 la~
回復

sdpk13579 發表於 13-7-2010 21:43

咁請大哥指點迷津/.\
回復

只要你去到厄泰拉村
30LV左右你就會接到雷文卡既任務
解救雷文....
要解完d任務    LV大概會升到去36~40
回復

錯錯錯錯錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大家啲想法錯晒la
sdpk13579 發表於 13-7-2010 21:39

吾好淨系話人錯~
論點吾該~
sdpk13579 發表於 13-7-2010 21:43

其實最離題果個系你 =)
只要你去到厄泰拉村
30LV左右你就會接到雷文卡既任務
解救雷文....
要解完d任務    LV大概會升到去36~40 ...
lhs321 發表於 18-7-2010 00:30

最後果個任先玩死人-_-
回復

烈刃未轉之前係唔夠狂心pvp勁(狂心多左招 空中45度落捉人招  200mp 3支針好玩0.0)
(我估冇咩烈刃會pvp用得到一閃 係食正果隻)
轉左之後 就有野睇到
果陣黎計 就難分勝負
回復

烈刃未轉之前係唔夠狂心pvp勁(狂心多左招 空中45度落捉人招  200mp 3支針好玩0.0)
(我估冇咩烈刃會pvp用得 ...
lion1234 發表於 19-7-2010 00:40

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
狂心空中45度落捉人招冇用,跳斬一下KO
不過200mp係變態左D,一用可以重新再連技/.\
用得好可以真正無限連  (-口-
(試下同我打@@
我對自己用招一閃幾有信心~XD)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復

k神條片???   可唔可以比link?
qq27425259 發表於 11-7-2010 18:19

k大幾時變左神 -口-
重點片在此:
http://www.youtube.com/profile?u ... #p/u/38/zmSa8NuXSDc

第二條片可以睇烈刃同狂心o既優點&缺點
http://www.youtube.com/profile?user=kleisis3412#p/u/15/_EIQe822vCw
(連回左/.\)
回復