打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣就43級大前 全自練

狗是忠心的動物,係度讚緊你啦

JYIK真係好勁阿,人地18連勝,
不過都已經係大半年前GE事啦
仲係咁推POST,驚死人見唔到咁

曬咩野都曬到黃曬啦,仲以為自己好勁咁
"MY NAME IS JYIK"你自己覺唔覺得噁死
E+咁耐又唔見你18連勝?? D人勁左定你廢左??
定冇左外掛搞到你心理上受到影響,搞到好冇手感?____?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

其實呢 我覺得你真係好可憐,好慘
回復 支持 反對

講多無謂
話人吠自己講一堆自以為是可取可行既理論
刪名
轉手
外掛
轉帳號
已經令到你個誠信變成負數
抱歉你根本就冇誠信可言
你認為人地會相信一個曾經以外掛為名 以外掛為自豪
仲周街同人整外掛飾物既人?
(300幾萬係咪真係自己賺心照吧
轉左咁多次點數 咪又係靠人地比錢你 你幫人整外掛)
一次不忠 百次不用~_~
慢慢繼續搵位插我 雖然你講野係好叻
但都係得個「講」字 由開頭係game話AC轉手
係咁吊黎吊去 又話自己冇用外掛(廣擋多次比人開廣嘈: ) 查戰績平火鍋3.多)
我唔覺好多人知道喎
我一同人講東方0真龍 既裝好似隻外掛nakuz 3破百既大前
即刻有人幫我踢哂你所有既帳號 快D繼續搵位入我
welcome!
回復 支持 反對

上面D野你鍾意回就回,我打左就算

我比較好奇想知道綠帽邊個有成千萬遊戲貨幣?
可唔可以講名?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

講多無謂
話人吠自己講一堆自以為是可取可行既理論
刪名
轉手
外掛
轉帳號
已經令到你個誠信變成負數
抱歉 ...
brian12345 發表於 13-3-2010 20:36

你7夠未?? 插你駛搵位??又要浪費我口水唉,問下文同陸啦,我話左我從來唔會買人a/c,同冇賣到比人a/c(賣出)
轉手??上次3破百都沒賣出到,文陸都知道曬我有咩a/c,我d a/c佢地都全部加曬好友
我亦冇隱瞞a/c身份,人地都叫我大卑,我有扮唔係咩??係你ON9咩都唔知賴醒
話AC轉手???你邊隻7眼見到我講???哇D人真係無中生有,博DIU??

刪名??你話論壇定game先,我呢個a/c一早就比人知,又冇隱瞞,同埋game名唔比轉??

外掛??你有見到我比賽外掛咩??咪又係得把7口
如果你話用bug裝叫外掛,團大把人都用過啦,
唔該你咪次次有口話人冇口話自己
回復 支持 反對

仲有我幫左整飾賺得千幾點,果千幾點我唔夠我用來試野,好多??千幾點夠我轉8次點??
你問下7明啦,我做左幾日就冇做,d人搵我做,我都推曬比7明賺,問下pm過我ge人,我都話冇時間做比佢
做得最多就係免費幫你地團d人做,仲有係你地要求我做,冇賺到你地一點,
做完冇曬利用價值就踢出團,認清你地個格

平鍋3點幾就外掛???你有冇用過外掛??唔計3分 blk上籃同灌籃,你鍋值改到幾高都好,時間唔岩都係blk唔到
D傻仔係咁灌籃送鍋我都冇計,鬼叫我BLK灌籃勁??唔通有鍋唔7鍋為左怕人話外掛???
唔該你咪狗眼看人低,成9日話自己勁都算,見到人勁就話人外掛???

7頭brian12345你清醒完未,綠帽有幾多個人偷改能力你自己e+可以分辨,e+封左修改能力,
你見到邊d人突然明顯廢左,例如命中,速度,灌上籃距離,籃板,
文同陸都心中有數,邊個平時有偷開人地有眼睇,唔好話我9屈你地
仲有,邊個有千萬BP唔係7明a/c,另有其人,基本上有留意團頻都知邊個,不過我唸仔仔都唔希望我講出來,
廢事你地又嘈天巴蔽,團度有你D搞屎棍真係冇日安寧
E+封左修改能力,駛唔駛入GAME度1打1 BLK7你??

仲有我比個JY踢左出團,文陸都叫我入番,我唔想佢地為難,件事就咁了斷,我都廢事再嘈9你地
你以為你地人多我就怕你??

仲有如果我係要用外掛咩都得,平時我係冇修改能力,仲有我係輸大,
從頭到尾都係打野團同唔睇人地戰積,勝率5,60左右,你估好似D人咁偷開扮勁??

我自己會寫網頁,DELPHI,VC++,VC2005編程,外掛對我來講只係小把戲,小編程
仲有如果我係要寫外掛隨時都寫到一個出來,但我唔會寫囉
76心靈你成日去大陸外掛網應該都見到E+流行GE外掛叫VG
我隨時都寫到出來,你想要?但我唔會寫比你囉
你成9日去大陸搵外掛想拎去台版用,我睇見都想笑
仲話要搵人試咩副隊一定贏GE外掛~唉唔該你啦,大陸基址同台版完全唔同,試條燃??
唔怪得連你識左咁耐ge仔仔都忍唔住DIU7你
回復 支持 反對

禁多左一野~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

仲有我比個JY踢左出團,文陸都叫我入番,我唔想佢地為難,件事就咁了斷,我都廢事再嘈9你地
你以為你地人多我就怕你??

原來你唔想佢地為難 定係無得入番呀...?
文陸無同我講過話叫你入返wor
根本你玩外掛 肯死死氣認衰仔
回復 支持 反對