查看: 3480|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 最後一post." 打就sms ."淆就認."!

關閉 [複製鏈接]
本人敏乂." 親自挑green  成班7 個頭."
加注..書左砍手指."
參考  大型網路對戰賽事."
係同一地點."  成邀你地黎  我間吧  對戰.個晚生意一定爆場)"^^
係打就sms 我"
我要加裝電腦係 酒吧度."
一場定勝負."
書左即砍"
為求公平." so 係同一地點."有黑白做正明"
為不會有手尾"
書左個對自砍."  不砍姐...我都唔知會點^^

電話:6760 5598  只應信息"
133/  打黎又小又剩  可以打的." 本人飛左線去999."

我等你班7 頭green"
睇你地淆到幾時."
自閉仔."

攻略心得
串要串得起." 打要打得型."
回復

本人敏乂." 親自挑green  成班7 個頭."
加注..書左砍手指."
參考  大型網路對戰賽事."
係同一地點."  成邀你地黎  我間吧  對戰.個晚生意一定爆場)"^^
係打就sms 我"
我要加裝電腦係 酒吧度."
一場定勝負."
書左即 ...
lkxlki 發表於 21-9-2009 00:49

去大埔喇 星star又得 i-onE又得 陽光又得 點解係要去你間吧? 型d? 威d?

最簡單就係各自系自己中意既地方上fs挑機. 你係要搞咁多野做乜? 砍手指? 廢話咪多講喇'

膠人一名
回復 支持 反對

本人路過的,因為睇到我忍唔住要出聲
我想問一件事
樓主:請問點解一定要人地就你呢,家陣係你挑人地,無理由要人地就你,打機打到咁,你都係第一個
我最憎一d成日嚇大既人,講出黎,跟邊個
仲有一點,你智商係咪得50?比平常人低50,下下講打打殺殺
係勁人就咪講咁多野,咪係到扮勁,一輸個時你就真係7到玩自殺咁就唔好啦
係有料就唔會成日係到話叫人出黎,家陣係玩GAME,唔係玩隻愀,GAME到贏到人地先再講啦

最後一點:你打錯字,係誠邀,唔係成邀,讀多幾年書先再黎啦,比人串到你就唔好啦
我怕我係到講英文都串到你無聲出
回復 支持 反對

樓主真係唔明你開幾個Post 同人講你挑人地仲乜

而且你跟邊個... 夠薑響佢朵黎聽聽...

我同我老表講 都話你ON9

唔好比我睇死你未又係搵班駝地出黎

... 手指... 哈哈哈哈... 仲細咩 ...

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
五月霜 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

又真係幾搞笑喎, 做咩唔切J?
最好拍埋片喎, 不過睇個樣都係搞唔成啦
第一次聽人打機去酒吧打, 做咩唔去IFC頂樓打?
搵個中立場洗死咩, 最多你咪比d車錢你堆黑白朋友去囉
仲話黑白都到, 希望唔係你幻想出黎架啦
如果真係有的話彩個堆人真係on9, 走去睇你地打Free Style
個個上網9 up就醒, 真人叫你講多兩句野都怕啦
Internet tough guy
雖然依度間唔中都有人挑機, 不過真係無邊次搞得成
希望我睇錯你啦, 最好真係出黎打, 到時我一定支持你, 加油

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
五月霜 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

綠帽打手多到小弟甘拜下風
回復 支持 反對

本人路過的,因為睇到我忍唔住要出聲
我想問一件事
樓主:請問點解一定要人地就你呢,家陣係你挑人地,無理由要人地就你,打機打到咁,你都係第一個
我最憎一d成日嚇大既人,講出黎,跟邊個
仲有一點,你智商係咪得50?比平常 ...
hk600600 發表於 21-9-2009 14:08

人地要面子=.=
回復 支持 反對

砍手指   收皮喇你^____^
回復 支持 反對

砍手指   收皮喇你^____^
笨明 發表於 21-9-2009 19:03

算把喇佢. 講就威 打就哎
回復 支持 反對

重鎮fs

靠你地啦

講完[[yoyo_132]]