樂古Nakuz

標題: 版主..可以del post [打印本頁]

作者: 【靖】    時間: 29-8-2009 07:50
標題: 版主..可以del post

賣光了~
作者: 【靖】    時間: 31-8-2009 05:49
推一推!!!!!
作者: 【靖】    時間: 2-9-2009 10:31
推一下!!!!!
作者: kokokokokakuz11    時間: 2-9-2009 22:26
作者: 【靖】    時間: 3-9-2009 21:02
你出卡都免強接受= =
我出既話
好唔抵囉
kokokokokakuz11 發表於 2-9-2009 14:26

你有冇興趣o_o?減左價~
作者: 傻傑=]    時間: 6-9-2009 10:31
【特殊效果】
美麗花蝴蝶(商店冇得買) 350萬<<估唔到無得拍賣既野你都可以扲出黎賣  請問點賣呢?
作者: o約定o    時間: 6-9-2009 15:26
你出埋卡就有興趣 ~
作者: 9999911111    時間: 10-9-2009 13:37

我就想要賴床鬼帽子- -'  105萬我都有'' 但冇卡- - 你出卡 我一定買-3-''
一係我可加錢^.^ 塵風(25點)就=10m 咁我計你張卡30點 15m
咁我出夠 120萬 買你個帽
作者: 【靖】    時間: 13-9-2009 02:46
我就想要賴床鬼帽子- -'  105萬我都有'' 但冇卡- - 你出卡 我一定買-3-''
一係我可加錢^.^ 塵風(25點)就=10m 咁我計你張卡30點 15m
咁我出夠 120萬 買你個帽
9999911111 發表於 10-9-2009 05:37

好丫~你加我msn先o_o
作者: 9999911111    時間: 13-9-2009 09:52
加左啦@v@
作者: 我係邊個?﹏?    時間: 13-9-2009 15:47
有冇企鵝獵人帽子-.-?我想買 同埋你出埋卡得唔得
作者: 【靖】    時間: 13-9-2009 18:48
有冇企鵝獵人帽子-.-?我想買 同埋你出埋卡得唔得
我係邊個?﹏? 發表於 13-9-2009 07:47

冇呀><sor..
作者: 我係邊個?﹏?    時間: 14-9-2009 17:42
小x劇團服(100點)=80萬 囡囡用唔用到?
你出卡 我100w收得唔得?
作者: 9999911111    時間: 14-9-2009 19:33

算啦 佢係咁昆人既- - 之前係e到佢又話好丫 加佢msn 之後佢又話 (我出卡 你就要出150萬) ok- - 我忍你
我豪比你  之後又話實拿150萬 要比165萬  大佬你早又唔講  加價 又加價 我冇野好講囉''
作者: 【靖】    時間: 14-9-2009 22:11
算啦 佢係咁昆人既- - 之前係e到佢又話好丫 加佢msn 之後佢又話 (我出卡 你就要出150萬) ok- - 我忍你
我豪比你  之後又話實拿150萬 要比165萬  大佬你早又唔講  加價 又加價 我冇野好講囉'' ...
9999911111 發表於 14-9-2009 11:33

你有病~?實拿150萬=165萬~我昆你~?有病~?
作者: 9999911111    時間: 15-9-2009 08:24

你開頭又唔講 要實拿150m=165m?? 我之前同你講我得130m 你自己又話咁你賺多20m先同我講啦 e句唔撚知邊個把口講架呢??    自己唔講明要 實拿 你係到嘈春牙?? 睇黎 有病果個係你
e家果個post加左實拿 睇黎你都係前日先加架啦 嘈 知道自己講得唔清楚?? 要改?
作者: 【靖】    時間: 16-9-2009 13:17
你開頭又唔講 要實拿150m=165m?? 我之前同你講我得130m 你自己又話咁你賺多20m先同我講啦 e句唔撚知邊個把口講架呢??    自己唔講明要 實拿 你係到嘈春牙?? 睇黎 有病果個係你
e家果個post加左實拿 睇黎你都係前日 ...
9999911111 發表於 15-9-2009 00:24

姐係你講粗口=/=你岩~
      你講粗口=/=你好有型~
      你講粗口=/=我有昆你~
我昆你d咩~?依家物品未轉手~
我昆你d咩呀~我昆左你加我msn呀~?
唔該你~要講粗口~要有型就出街型爆佢~
係論壇爆粗以為人地會驚~?呵呵^^你咪係搞笑仔囉~
作者: 9999911111    時間: 16-9-2009 14:11
haha 我講粗口 唔係型  有時d賤人咁樣放野法 個團火 係會令有好火 同埋 講粗口 我冇話人地會驚- -?? 你心虛?
乜你覺得講粗口好型咩- -??  係咁捉我粗口既詞..   同埋咩係搞笑仔- -?? 姐係見到我個post一定會笑?? 咁都係
你個post有錯先會話我咋   由頭到尾 我係冇心搞事 只係你講得唔清楚姐  
仲有~~~ 我都唔想再同你嘈啦  如果你再係e到post 再罵番我ok'' 你慢慢罵 咪比你罵番我囉 我唔介意既
我都係想人知道 你係幾唔小心姐^.^
仲有多一件事=0= 我係15樓 用錯詞 唔係用昆 係吹水''
作者: kokokokokakuz11    時間: 20-9-2009 19:20
作者: 隨風而去喔    時間: 25-9-2009 06:49
痞子妹豬光寶氣(商品冇得買)
丫豬豬光寶氣(商品冇得買)
加埋幾錢?
作者: 132543    時間: 2-10-2009 23:11
嘻哈髮型(90點)=60萬
但冇卡- - 你出卡

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2