打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家同意把所有的台灣玩家踢出中華英雄online嗎?

關閉 [複製鏈接]
我都想既.........因為有d ser真係好lag
回復

我同意...同意關樓主既post  扣佢分
原因::無聊post   低b 選擇 -.-
回復

樓主你係咪思想上有少少問題?
點解好地地要話到咁樣踢走人地?
大家都有自由去玩,,我唔信你冇玩過台灣server既game(就算真係冇,,咁我就話比你知相比之下兩地既高低)
樓主講真,,我玩過咁多種game,,台灣既玩家永遠大部份都係極之友善

首先就我親身體驗,相比起香港既玩家,,台灣玩家的確有過之而冇不及
如果係話不及既,,我只覺得台灣很多玩家唔夠香港某些玩家咁囂張(俗稱串),,
另外一方面,,只要本身相安無事,,我從來冇試過比台灣玩家對我係game內有任何搶掠性行為
eg, 搶場,,搶怪,,甚至強p
我只覺得台灣玩家好愛好和平,,如果要選擇server,,我都會選擇台灣server
反之,,香港玩家好多都比較難相處
我唔係話一面倒認為台灣所有玩家都一定好好
但至少相比之下,,我從未試過被台灣玩家無理地惡意對待
所以樓主請謹慎發表言論
以免惹來不必要的誤會
回復

你咪膠la=.= 幾歲阿
斷雲 發表於 8-8-2009 15:50

事實証明張post講乜並唔重耍,
重要既係開post既人原來係智障,
所以內文可以不埋--->哂氣
回復

台灣人有咩問題-___-??大家米又系咁玩.....系就系有部份禮貌差左小小"
回復

我想踢9你走多d[[bao_33]]
回復

第1.大量功略出於巴哈
第2.台灣玩家勁過香港(眼紅?)
第3.台灣玩家洗錢多過香港人(眼紅?)
回復