打印 上一主題 下一主題
收起左側

[無聊投票]大家信唔信世界上將會有殭屍,活死人呢?

關閉 [複製鏈接]
我投1喇= ="
回復

你講笑??
瘋狗症算唔算呢??
當明尼克 發表於 20-4-2009 20:15

哥哥姐姐- -"
有病毒既話,就會傳得好快啦...
我地依家仲可以係度上nakuz!?
笑~~
鬼兒.傑 發表於 20-4-2009 22:32

我係指未來

瘋狗症算唔算呢??
瘋狗症變種=.="連人都會染上咁點- -"?

現時未發現姐~~
回復

信...因為病毒呢家野....真係好難講,變種都唔出奇 =.=
回復

我係指未來

瘋狗症算唔算呢??

現時未發現姐~~
y5319797 發表於 21-4-2009 16:37

所以咪問瘋狗症算唔算囉....
話說....如果人類染上瘋狗症都會受影響嫁!!
所以你話會唔會出現喪屍....如果有國家真係拎呢d病毒出黎做生化武器....
絕對有呢個可能!!
(而家唯一既問題係佢傳染性低,如果佢傳染性高的話....嘿嘿)
詳情可參考:
http://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=%E7%98%8B%E7%8B%97%E7%97%87&variant=zh-tw
回復

我只可以講

最好唔好發生啦,好麻煩.
回復

信...因為病毒呢家野....真係好難講,變種都唔出奇
回復

信@@
我有個fd佢話做科學家個時整呢隻病毒出黎wo
佢生物都ok勁
回復

信,咩事都有可能,你又唔係神又點知一定無e啲事出現?

「處方:生大黃9克,桃仁7粒(去皮尖),地鱉蟲7隻(活去足,酒醉死)。「配製和服法:上3味共研細末,加白蜜9克,陳酒1碗,煎至七分,連滓服之。如不能飲酒者,用水對和,小兒減半,孕婦不忌。空腹服此藥後,別設糞桶1隻,以驗大小便,大便必有惡物如魚腸豬肝色者,小便如蘇木汁者,如此數次後,大小便如常。不拘劑數,要服至大小便無惡物為度,不可中止,如留有餘毒,則有再發之虞。如服後大小便正常而無惡物者,非狂犬病也。愈後不禁忌。余用本方治療狂犬病多例,屢試屢驗。」←唔錯!唔錯!
回復

我係指未來

瘋狗症算唔算呢??

現時未發現姐~~
y5319797 發表於 21-4-2009 08:37

你又知未發現-_-?
美國ga秘密 你知幾多呢@_@? 話唔定已經有實驗整緊喪屍
回復

信,咩事都有可能,你又唔係神又點知一定無e啲事出現?

「處方:生大黃9克,桃仁7粒(去皮尖),地鱉蟲7隻(活去足,酒醉死)。「配製和服法:上3味共研細末,加白蜜9克,陳酒1碗,煎至七分,連滓服之。如不能飲酒者,用水 ...
m88 發表於 21-4-2009 19:35

呢個配方唔錯=.=!!
回復