打印 上一主題 下一主題
收起左側

dont u feel boring..?

關閉 [複製鏈接]
martin got defeated by them lol ! GF ! Rules owned their mind
回復 支持 反對

點解唔可以似返個人
點解一定要吹水
正正常常講野唔得O 架咩
要吹水要爆要懶型去膠登啦 : o)

道不同不相為謀

PS:I miss you 狗狗~!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

.
A suggestion can turn into a war..lol.just a lol
Lazy基" 發表於 12-4-2009 01:47

點止LOL呀??
我都俾你塊笑帖搞到O哂嘴。
再一次証明你犀利,能人所不能[[bao_36]]

對我黎講,以你咁既性格,開左個吹水區之後,肯定一有人上去POST,你就即刻走去搵機會串人LA。
講就話吹水區,其實你最終目的係想搞個 MODERN LANUAGE DICTIONARY 區

你同我講你唔串人?? 你呃到自己,呃唔呃到人先??

A suggestion can turn into a war..lol.just a lol <-- 經典[[bao_28]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

雖然開一個CHATTING THREAD出黎同分開討論.....各有各好....

你認為有需要變為一個TOPIC集中討論嗎?

如果真的具*人氣*分開發帖難道不能帶動人流?

我深信TOPIC的質素才是最重要...
好質素的TOPIC自自然然會吸引到人

質素差既,點谷都冇用..

不兜圈子了,想深一層,有時候以不變應萬變是最佳選擇

而不是我們默守成規

另外,推行新IMPLEMENTATION前...
有類似的較激烈討論在所難免

然而,如果你能夠說服大家而具有力理據支持的話
我們又怎麼會反對....
不是為了反對而反對...而是經驗所得
這類THREAD的推行始終都不太適合
看你2004年已經注冊,比我還要早
你不會不知誰是MATIN吧?
不想再有類似事情發生得太多XD

不過,有些會員發言時請自重..

P.S.看你1990年出生,又會那麼有空想IDEA,不用考試嗎?
回復 支持 反對

martin got defeated by them lol ! GF ! Rules owned their mind
pktony2004 發表於 12-4-2009 00:52

喂,我地講緊個種態度
咪就係呢隻囉

同martin一  樣囉

-----------
即使係咩" rules owned my mind " <<<<<<<<英文唔好亂用personification
(should be "human is controlled by law" )
因為我地知道為何要定立rules ,所以先跟從
而唔係你地咁一無所知,為自己利益而唔理規則

-------------------

hoho : i miss you 2!!!@.@
回復 支持 反對

P對最要R你唔第再一如你係前開
O不後吹S同該一者來果開R車吹
O起,水版我你次R更你個S可水
R!要?係呢下是S能係吹版鑑區
 應投聊ND次會其吸有水吹!?
G該訴天A由開員實引心帖水好多
U沒版廣K開帖自早會發比,唔舊
Y有主場U版講行已員表D十怕魚
 人無歡Z一D放經注、人居學啦
F幫能迎的直無棄開意分吹其,!
O到?你一玩聊,過,享到九壞
R你投。部浮野另吹二D不都無
 !訴要分沉前外水來有知與謂
Y再區搞,的,兩區比義所R講
O見歡笑主老最次,開意謂S。
U!迎?要屎起則有個文,有
R 你笑都忽碼是記吹章不關
  ,話係唔做管錄水、如。
W 我區討同下理的帖資唔
I 個歡論。資層有來訊好
S 人迎及我料壓三得就開
D 1你分對搜力次有直。
O 0。享R集下,規接
M 0唔RS,關前律開
! %識S版唔閉版。個
  支打的咩係的主 新
  持中有都到。開 主
  你文關知時 過 題
  !?問D被 兩 。
  如E題,人 次
  果N或你串 ,
  要G一就死 現
  投L切咩都 任
  訴I有都唔 的
  會S關唔知 X
  員H的知咩 X
  過 事。野 X
  份P。 事 也
  串L  。 有
  咀A    一
  ?Z    次
   A    。
   歡
   迎
   你
   。

*看得明白的就看,看不明白就多看無益。
*請不要嘗試在上文找錯處,要扣分就直接扣!
回復 支持 反對

P對最要R你唔第再一如你係前開
O不後吹S同該一者來果開R車吹
O起,水版我你次R更你個S可水
R!要?係呢下是S能係吹版鑑區
 應投聊ND次會其吸有水吹!?
G該訴天A由開員實引心帖水好多
U沒版廣K開帖 ...
不滿現在 發表於 12-4-2009 15:07

wa 高人 又係你!!!!
講得非常有道理
下次版聚歡迎你-.-
不時留意rs區既人原來都係你
並唔係咩都唔理
只係識亂up個d傻"lai"

今次唔好投訴我啦~我無做啦 /.\ !
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對