打印 上一主題 下一主題
收起左側

The Hunter`[小說]

關閉 [複製鏈接]
超在佢一開頭唔老實

仲要扮哂自己作

標題連轉貼都冇

完完全全對作者唔尊重

咁解釋 o唔ok?
乂絕望乂 發表於 25-2-2009 12:32

完全ok a_a
但係態度已經唔岩了:S
回復 支持 反對

唉 唔好連post呀- -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

39# 小豪仔Jacky
你睇清楚先再同我講ok?
你逼人恥笑你?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3566497&page=1&fromuid=685711#pid22471069
回復 支持 反對

39# 小豪仔Jacky
你睇清楚先再同我講ok?
你逼人恥笑你?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3566497&page=1&fromuid=685711#pid22471069
浩〞 發表於 26-2-2009 09:58

恥笑什麼?
你ga態度根本有問題

佢無打轉貼係佢唔岩 但係佢都認左
你都唔洗"超"人架?
不如俾你搵丫?
你搵唔搵到?
"超"人喎
轉貼都懶得轉啦你
個故事貼係度貼得幾好 雖然唔係佢作
不如咁講 你逼我恥笑你牙?
你連貼都懶得貼
現家輪到我講
超!你連貼都懶得轉
回復 支持 反對

45# 小豪仔Jacky
好過你既態度好多囉,
明知自己個版規有問題都唔去改呢點先好笑,
正恥笑;P

我超又點?
關你咩事?
第1.樓主一開頭呃我地根本就唔岩
第2.比人搵到認左無問題,但我超關你鬼事?
回復 支持 反對

開始引起罵戰了[[onion_53]]
回復 支持 反對

45# 小豪仔Jacky
好過你既態度好多囉,
明知自己個版規有問題都唔去改呢點先好笑,
正恥笑;P

我超又點?
關你咩事?
第1.樓主一開頭呃我地根本就唔岩
第2.比人搵到認左無問題,但我超關你鬼事? ...
浩〞 發表於 26-2-2009 13:06

第一 完全唔覺你態度好我好多
第二 佢已經認左轉貼 無唯串人 唔該!
第三 引發罵戰 很像是你的"超"
第4  呃你係唔岩 但他已經認錯 串人做咩?
第五 比人搵到認左係無問題 你超就關我事 因為我係呢個論壇ga會員
第六 我根本唔想引發鬧戰 但係你根本唔知自己錯係邊 我必須要糾正你
第7  我態度完全正常 無什麼問題值得你恥笑
第8  你ga態度已經值得所有會員恥笑了
暫時講住咁多
講太多 浪費手指力
回復 支持 反對

版主正在幫一D唔應該幫既人 反而唔去幫更加應該幫既人

就算佢超 點解你唔提下佢 你睇下你講既野
超咩? 你作啦不如 睇完又要超? 無野牙:S?
佢都認左係轉貼架啦 你仲想點?
如果無左佢轉貼 我諗呢個故事n年後先係度lor
都唔知有冇搞錯

佢唔係睇完又要超 佢係知道左唔係佢作 為作者唔低先超人 所謂人有惻隱之心

係常人心理   不過唔知你點解惻隱樓主姐

正常來說 佢唔係認左係轉貼  佢係比人話哂先認 你自己睇番p.1

你真係認為無左佢轉貼 呢個故事n年後先係度??????
可能呢點係事實

咁我以後就用人地作既野周街講 話係自己作 只好怪佢地無知

之後比人識破左 又有你呢類人幫我頂 真係一件好事

你仲有一句野
第六 我根本唔想引發鬧戰 但係你根本唔知自己錯係邊 我必須要糾正你

你仲未糾正樓主 還是先糾正自己呢????

你呢D唔係叫糾正 叫做提醒  只有聖者才可糾正人 除非你係完善

如果你仲認為你有能力糾正人 不如我比個意見你 放低自大
回復 支持 反對

算吧la`
反正都係我錯`
唔好駡la~[[onion_61]]
回復 支持 反對