打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手必看步兵巡邏教學 識用者對住唔識用 5歲細佬都變高手

關閉 [複製鏈接]

回復 39# 的帖子

你教人就教人啦,關惡人咩事呀
咁都叫和平貼?
回復 支持 反對

原帖由 kagten 於 4-10-2008 00:08 發表
惡人大軍吹雞真係西利
連續響23:16至23:28連續有咁多人回覆我,真係勁
岩岩已經有5個惡人論流響msn煩我
佢地做錯事,成日都以為係我害,是有妄想症

大家有眼見,好地地一個和平既貼,5個鐘都冇咩人回
而家比惡人用 ...

"我講教大家用Z係想比大家有一個公平既作戰"
好正義喎你;P
回復 支持 反對

原帖由 kagten 於 4-10-2008 00:08 發表
惡人大軍吹雞真係西利
岩岩已經有5個惡人論流響msn煩我

大家有眼見,好地地一個和平既貼,5個鐘都冇咩人回
而家比惡人用 ...

"當然對於一些用開Z既神棍十分不利"
原來有開Z個d就叫做"神棍",
但係樓主唔係用開Z既咩?
咁唔通樓主都係神棍;P?
回復 支持 反對

原帖由 kagten 於 3-10-2008 16:08 發表
惡人大軍吹雞真係西利
岩岩已經大約23:30分左右,已經有5個惡人論流響msn煩我

大家有眼見,好地地一個和平既貼,5個鐘都冇 ...

自己心入邊只識用Z,專恰d唔識用Z既人
我地心諗咩你都知道?你講晒啦
我地點專恰d唔識用z既人?無證據唔好亂講野
我地做錯咩事?有妄想症果個係你
回復 支持 反對

原帖由 eva917zero 於 4-10-2008 00:15 發表
你教人就教人啦,關惡人咩事呀
咁都叫和平貼?

你都係惡人其中一分子
大佬你自己望清楚#1啦
我有邊一句罵惡人呀
續隻字睇清楚先啦
我一隻字都冇罵過惡人
我仲讚緊佢地玩步兵勁tim
讚你地玩步兵勁又唔鐘意
你自己有妄想症送上門又關我咩事
唔想教人用Z咪講囉
大佬你地惡人真係勁既話
洗咩怕我教人用Z呀
人人識用Z有咩唔好呢
樂古兵堡8成人唔識用Z
反正你地惡人都自稱唔會怕Z架啦,我教人又有咩問題呢
唔係就連我教人都要阻止啊
除非人人識用Z對你地有一定程度既影響性姐

惡人全隊36人,夠人多啊,1粒鐘15條友回post
仲要有5個惡人響msn度煩我,簡直不可思議
之前個5粒鐘都酬唔到咁多人
一知道我留言就成班柴狼咁咬住唔放
唔開新ac都唔得啦,又要換ac啦
版主都係費事比人咬住唔放開新ac留言

有邊一個族最鐘意兵堡1打1
自己心照啦,呢d咁新泳既玩法,我真係玩唔落啦
族品唔講
大家有眼見,惡人人多講道理
睇到佢既族名,惡人兩字,個大佬當初就係諗埋呢d名
呢兩字有咩意思,大家慢慢去解話啦

回復 支持 反對

原帖由 striker_kit 於 4-10-2008 00:10 發表
哈哈,勁搞笑,你樂古既人流架?
玩過evo都識用z啦,使你教咩...
係就早十年8年教,唔係就番屋企摺埋訓教zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

講真,我接觸兵堡頭一兩個月真係唔識,係新手.

之後見人用我先問,人地又肯答我先知有咩用.

我相信而家會有d新手好似以前既我咁,乜都唔識,見到呢個帖會學到野囉.
回復 支持 反對

一早就知道点用啦,除左巡逻还有几招既..........
就算你知道用法对住高手未必会WIN,原因有几方面
1.你控兵快定人地快?(指发指令的速度)
2.引敌控兵你识未?识得防未?
3.个人能力,整体控兵能力.(呢个系分出29 同高手既标竿)

以上几点,你只是识得玩兵堡会比较难体会出来,除非有高人指点.
回復 支持 反對

原帖由 第八感 於 4-10-2008 00:52 發表
一早就知道点用啦,除左巡逻还有几招既..........
就算你知道用法对住高手未必会WIN,原因有几方面
1.你控兵快定人地快?(指发指令的速度)
2.引敌控兵你识未?ť ...

鬼唔知呀媽係女人咩

其實響兵堡有8成人都唔識用Z
我唔係冇証據,大家可以睇返惡人隊之前打樂古場既人d save
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320221&extra=page%3D3
大家可以睇返呢d save,証明到有好多人係唔識用Z
同時有足夠証據証明惡人隊之所以表面咁強
係因為用Z專打唔識用Z既人,所謂既3打4都是如此

當然人人識用Z對惡人有一定程度上既影響性
惡人成員僧我係十分正常
但我最希望既就係人人識用Z

回復 支持 反對

你自己唔識就唔好話8成人唔識啦,根本上係你唔順輸比人,如果佢地要人教我地惡人個個都好樂意教的,我地都想有多d 高手同我地一齊玩,唔洗成日惡人戰黎自我安慰,就係多得你呢d 輸又唔順,又唔識,屎又唔學既人係度講,況且講實力你有排都未夠料教人,憎你係你無聊,唔係你教勁d 人,唔該你分清楚,好好反省下

輸就輸,唔好話人地冇教,係你自己唔學罷~!

聲明:惡人們是很樂意教大家的,咩z 打唔識z o個d 謬論根本不知所謂,就算識z 都要配合好多野的,如時間性等等,有唔明可搵惡人們,不要睇一d 輸左又唔認,教又唔聽,係度講到天上有地下無咁好人既人講野
回復 支持 反對

原帖由 ChaRmInG 於 4-10-2008 01:18 發表
你自己唔識就唔好話8成人唔識啦,根本上係你唔順輸比人,如果佢地要人教我地惡人個個都好樂意教的,我地都想有多d 高手同我地一齊玩,唔洗成日惡人戰黎自我安慰,就係多得你呢d 輸又唔順,又唔識,屎又唔學既人係度講,況且講 ...

喂,大佬
有影片架
惡人自己記錄架你唔好亂講野
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320221&extra=page%3D3
你自己做一個統計學計下有幾多人唔識用Z吧
所謂既惡人3打4,都係你地用Z打唔識用Z既人,自己心照

哈,你話你冇料同我打
我等左揚揚2個月都未同我打隨機地圖,兵堡啊,呢D又叫做咩呢
我只會祟拜真正高手例如白日訂,而不會祟拜又囂張又自大又廢的揚揚

回復 支持 反對