打印 上一主題 下一主題
收起左側

積木殭屍 大戰鬥

最受玩家喜愛的「BoxHead 積木殭屍」系列的遊戲又有新的作品囉!這次的 Box Head - The Zombie War ,跟以往不同的是,遊戲中主角不再僅限於一個小小的殭屍格鬥場了,而是將場景轉移到戶外,就好像真正的再跟殭屍搏鬥一樣。而遊戲也依照慣例的,會出現一大群一大群的殭屍朝玩家前進。而玩家可以藉由閃躲或是連續攻擊來達到高分的效果,並且可以在遊戲中獲得更強大的武器。這次的遊戲有更多樣化的地圖,足以讓玩家們玩上好幾天都不會膩喔!喜歡玩Box Head 積木殭屍系列遊戲的玩家們,一定要嘗試看看這款最新的「Box Head - the Zombie War 積木殭屍 大戰鬥」喔!

http://www.crazymonkeygames.com/Boxhead-The-Zombie-Wars.html
回復

ok好玩wor~~不過玩到7lv就死左
同埋d武器好似少左d-_-"
回復 支持 反對

唔錯唔錯 @@"
可以屈到機ge
玩到10lv 死左lu
上左榜31名

=.=原來真係屈機
只要唔好比個隻"王"打中 就玩哂
1---手槍
2---shotgun
3---打佢會爆炸ge野
4---令d敵人主動打佢ge野
5---放係地下ge自動槍
6---machine gun
7---手榴彈
8---火箭炮
9---放係地下ge大炮
0---飛機放核彈

放5,9係一個指定ge大範圍
之後你自己周圍走,用2,6去殺人
得閒放個0 殺哂d怪
咁就屈哂機

一次比一次正@_@第8名la

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
kin111 + 3 管理 - 加分 - 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

畫面勁靚 同以前果d好唔同 好好玩呀/3\[[yoyo_113]]

回復 支持 反對

原来可以换枪的啊,我一直都用手枪来者,很快就挂了~!
回復 支持 反對

ya我第7名呀
叫lostwinme
好好玩
不過難左d
回復 支持 反對

這個有個屈機法,就是汽油箱爆炸時自己是不會扣血的
所以首先放一個箱之後引爆佢之後再放第2個箱,果個箱就會爆
最後你一路行一路放箱,箱就會一路爆,很好的必殺技吧

話說這flash版內有2個相同的post,還是同一頁
回復 支持 反對

D武器都唔知邊隻打邊隻
回復 支持 反對

幾好玩wor...好好玩

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kin111 -1 管理 - 扣分 -無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

我都唔錯...玩都唔知第幾lv 15665900分[[bao_31]]

小技巧:當你有好多炸彈果陣(3),你係開波前要勁快咁係最多彊屍出尼果個
位一字咁放,待d彊屍去曬[死刑台]到就用手槍仔射一射,砰!
跟住就會成地都係血[[bao_16]]

彊  o
       o
       o  <----炸彈
       o
  屍  o

回復 支持 反對