打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] SEX既波品很好? 很有口品? 很有人品? 笑了xD"|||

挑~~~~~~~~那~~~~~一個~~~星~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我地耐冇上黎出聲 就係度扮大袋回我地POST@O@ 我地 兩兄弟唔小心出兩個POST

樓主又潛水  扮要會考呀@@??唔得閒回POST?????????? 食蕉類生果啦!!!

4月 5月先會考~_~? 咁快忙住攪會考呀~~上黎啦!!~~ 一係我提議你!!以後收爹啦!!

你收爹冇人理你咖喎~~唔好又一兩個月後 又回呀@@ [[bao_31]] [[bao_31]]

他的媽媽~~~~~~~~~~~~~~~~~~真不爽!愈睇個POST愈不爽!!

雷聲大雨點小!!!! 刁~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[[bao_31]]

本來已經 1個禮拜上唔夠黎1次!! 因為你條磨碌 攪到我每日要上黎CHEAK POST睇你個潛水佬

出黎扮大佬未~~~DIU 火滾

回復 支持 反對

算啦
件事過左咁耐
仲提來做咩
大家都係打機啫
唔洗咁火喎
回復 支持 反對

係佢重新挑釁而已~~唔係我一早唔上黎樂古啦~
回復 支持 反對

其實有乜好嘈[[bao_13]]  都識講佢咩都有得撐 咁嘈黎都哂氣啦~
都唔知點解係都要搵野黎講!!
係我我睇完都潛下水先啦 唔通仲上黎睇自己俾人small咩..
講完收工~
回復 支持 反對

~___~ 俾人重新挑釁~晒下氣都要嘈下咖啦^___^"

反正打幾隻字 唔洗晒我 廿秒~_~
回復 支持 反對