查看: 3526|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 飛乂幻龍跟世kitkit的故事

我又一次被人騙了...[[onion_50]]
為什麼???
他問我借他紫豬打會戰,

在他幾經哀求下...
我都答應他了...
之後竟然說替我升寵,然後把我的紫豬都搶走了...

只丟下一句886...
由於事件太突然了根本就沒時間拿下證據...[[onion_77]]
他實在太過份了!!![[onion_52]]
曾經有很多人出很高的價我都不放...
現在...就這樣...
無條件的把我一直以來的朋友,我的驕傲...
送了給他...我真的很蠢...[[onion_29]]
花了這麼多的心血...
被人的一句"多謝"就拿走了...
我投降了...輸給你這個冷血的人了...[[yoyo_018]]
而且, 我相信有人在s1台地聽到他的說話的~

(就是昨晚7~8時吧...)

然後又說他的ac借了給他的fd~世kitkit~
自己是一點責任都沒有的...
好啦~
再一天~[[yoyo_091]]

----------------------

.....ok....
世kitkit說是代飛乂幻龍放ac的~
而且紫豬都是用1000m向收飛乂幻龍收的...
非常動聽的故事~[[yoyo_088]]
就這樣~
他們快樂的生活下去...
[[yoyo_159]]
-the end-

回復

星螢... 我同你買賣過幾次 >///<
條友真係好過份呀 [[yoyo_194]]
我最憎就係果d破壞人地信任的人 [[yoyo_024]]
回復 支持 反對

其實........膠龍個幾日借左星夢ac俾佢fd玩- -
佢個幾日專心同我玩csoline- -(仲有魔力寶貝@@)
事後先知佢fd昆左人.......
回復 支持 反對

= =
唔怪得佢走泥問我點玩喵喵魔力-.-
回復 支持 反對

森美狗-......................................-

評分

參與人數 1 -4 收起 理由
小夜* -4 文不對題

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 飛乂幼龍 於 22-10-2008 08:10 發表
森美狗-......................................-

咩事啊膠龍= =
回復 支持 反對

原帖由 發癲雞尾 於 21-10-2008 18:02 發表
星螢... 我同你買賣過幾次 >///<
條友真係好過份呀 [[yoyo_194]]
我最憎就係果d破壞人地信任的人 [[yoyo_024]]

謝謝你的支持~
其實我都不是第一次被人騙的了...
可惜我還是學不會怎樣做人...><
原帖由 殺手森美 於 21-10-2008 22:20 發表
其實........膠龍個幾日借左星夢ac俾佢fd玩- -
佢個幾日專心同我玩csoline- -(仲有魔力寶貝@@)
事後先知佢fd昆左人.......

是嗎?
那你知道是借了給誰嗎?
請你都盡量幫幫我...Q_Q
我不想因為這麼而離開這裡...

回復 支持 反對

我想講飛乂幻龍不嬲有世kitkit ac-.-上次佢認左and佢成日開尼玩-,-

佢地應該真人識=]~<--
回復 支持 反對

都估到唔會還返比你架喇...
.. 節哀~... [[yoyo_137]]
回復 支持 反對

唔該咪傻喇 飛乂幻龍ac係我代放嫁 我fd黎嫁 代放就話個ac係我唔該證據丫
我仲有收左飛乂幻龍隻紫豬1000m丫  證據都冇就系到屈我

回復 支持 反對