樂古Nakuz

標題: 【無聊調查】你有冇一個 Pure account 呢? [打印本頁]

作者: Hk_Alexander    時間: 24-7-2009 23:19
標題: 【無聊調查】你有冇一個 Pure account 呢?

在香港 ( even in myorc ) ,高過 60 lv combat 既 Pure 都好似絕種咁......

個個都 100 lv Combat + ,我好少見過同類=.="""

我就投左一票,咁你呢?

Pure 在依個 post 既定義: 在 70 lv combat 或者以下時, def lv 係 20 lv 或者以下。 在 70 lv combat 以上時,def lv 係 45 lv 或者以下。

已知是高過 60 lv combat 既香港 Pure:
Pvp Ranqe 2h (我來的=.=)
The Undead V ( 45 lv def , 都係我來=.=)
Sy O W Nz B
Sy Y A Nz B
Sy L A Mz B
B 3A R
FF S F Lo Ra
3 Hits Kill ( 45 lv def )
God fans ( maxed out Zerker pure , 45 lv def )
Hydro Chloro ( 65 lv combat )

作者: sp_wong    時間: 24-7-2009 23:25
現在 pure 好似失去左意義 ... 小左好多人升
作者: RTZS    時間: 24-7-2009 23:27
45def 算唔算你所講ge Pure?
作者: Hk_Alexander    時間: 24-7-2009 23:29
45def 算唔算你所講ge Pure?
RTZS 發表於 24-7-2009 23:27

算埋啦~~因為太少 pure了。
少得要命~

作者: jimmylui253    時間: 25-7-2009 00:14
我有個係無聊而main account唔係p2p時開既.都唔算pure =/
作者: h0h0    時間: 25-7-2009 00:35
att 99
def 45
str 99
hp 98
ranged 99
combat 105

i am on your friend list : )
作者: pk1280    時間: 25-7-2009 01:53
你好似少左個喎xD
作者: 因子-yanchi    時間: 25-7-2009 02:30

我有個ADDY PURE CB好似69

好似
50+ ATT
30DEF
80 STR左右

PRAYER 3X
低MAGE同RANGED

而家PK仲叫搵到食。。。不過就通常有ADVANTAGE
但就係殺唔到。。。。

D人好興走佬。

仲有個高MAGE高STR 用RUNE SCRIMMY既4X LVL
1DER PURE

完全無得撈。。
作者: harry-chan111    時間: 25-7-2009 08:16
我個3 hits 都計嗎?依家100cb
仲有個超耐歷史的PK HERO X,應該有6x cb不過依家無玩,加上未俾番$$ RS
仲有新玩的h4ppy 3nd1ng 依家都接近40 cb
3樣都有,投票選邊樣?
作者: poopooirwin    時間: 25-7-2009 11:09
att 99
def 45
str 99
hp 98
ranged 99
combat 105

h0h0 發表於 25-7-2009 00:35

Sup pc product / soul war product
作者: ★威威赤赤麵★    時間: 25-7-2009 13:12

DEL~DEL~DEL~
作者: Prince`    時間: 25-7-2009 16:28
Sup pc product / soul war product
poopooirwin 發表於 25-7-2009 11:09

LMFAO 我個24combat AC WITH BLUE MASK
成日都見到D人好JEALOUS..
我唔SHOW MY MASK IN TRADE呢
D人就話YOU LENT IT POOR NOOB咁樣....
睇黎您都係一樣POOPOO H0H0 IS NON SW OR PC PRODUCT-_-
NOT LIKE Pvp Ranqe OR Y A NZ B XD

您數漏左B 3A R
作者: Hk_Alexander    時間: 25-7-2009 18:24
LMFAO 我個24combat AC WITH BLUE MASK
D人就話YOU LENT IT POOR NOOB咁樣....
睇黎您都係一樣POOPOO H0H0 IS NON SW OR PC PRODUCT-_-
NOT LIKE Pvp Ran ...
Prince` 發表於 25-7-2009 16:28

係wor...B 3A R wor...溜左tim...一陣加番先~~

希望日後會多番D 高過 60 lv combat 既 pure 仔啦>_<!!

att 99
def 45
str 99
hp 98
ranged 99
combat 105

h0h0 發表於 25-7-2009 00:35

我搵唔到 in my friendlist=.=.....太多人...
You tell me the User name again in here>_<!

作者: poopooirwin    時間: 25-7-2009 19:45
NOT LIKE Pvp Ran ...
Prince` 發表於 25-7-2009 16:28

13m att exp,14m str,13.7m range,45 def,85 mage(even u high alch from 55)
i dont think that doesnt get you 99 hp lor
作者: 燎原火    時間: 25-7-2009 21:43
係wor...B 3A R wor...溜左tim...一陣加番先~~

希望日後會多番D 高過 60 lv combat 既 pure 仔啦>__
Hk_Alexander 發表於 25/7/2009 06:24 PM

god fans

superman ex

alexking

是但一個 ???

我先係 Pure ,睇係我簽名圖 !!![[mg_1_24]]
作者: jackiema    時間: 25-7-2009 22:13
hydro chloro - 1 defence 65 combat
作者: RTZS    時間: 26-7-2009 00:23
我 96 combat 45def
作者: Prince`    時間: 26-7-2009 01:13

14# poopooirwin

自己計計啦-.-
hp = 1/3 normal exp?
即係要有3個99先會有99hp
85Mage可以1hp exp都唔升.
99att 99str 99range 加埋先會有99hp
差1lv exp又唔係差得多 玩咁耐有幾多knowledge book同lamp?
係咪唔可以用lamp唔可以用knowledge book?
仲有sw/pc product講緊係 低hp 高combat stats既人,
係咪有玩過sw有玩過pc就係其product-.-
好討厭d人一見到就話人地係乜係乜.. 特別係God Fans..
如果佢真係SW既 佢就唔駛日日係SPIDER到AFK ATTACK咁悶啦-.-
SOR因為其實GOD FANS您成日話悶搞到我都好悶XD

不如您亮下您AC啦:/ 想見識下.. 比D後輩學下野PLZ!
作者: h0h0    時間: 26-7-2009 02:58
13m att exp,14m str,13.7m range,45 def,85 mage(even u high alch from 55)
i dont think that doesnt get you 99 hp lor
poopooirwin 發表於 25-7-2009 19:45

Sorry but you failed again /_\

Hitpoints is not affected by ranged/magic in rs1.

Can't you just stop proving you are a noob?

try to be smart orz
作者: poopooirwin    時間: 26-7-2009 14:34
Sorry but you failed again /_\

Hitpoints is not affected by ranged/magic in rs1.

Can't you just stop proving you are a noob?

try to be smart orz
h0h0 發表於 26-7-2009 02:58

Says the 45 def trying to pk LOL
作者: h0h0    時間: 26-7-2009 15:58
Says the 45 def trying to pk LOL
poopooirwin 發表於 26-7-2009 14:34
膠上腦
作者: 石更石翏    時間: 26-7-2009 16:47
我仲計唔計-.-  LOL
作者: poopooirwin    時間: 26-7-2009 17:08
膠上腦
h0h0 發表於 26-7-2009 15:58

作者: Djserry    時間: 26-7-2009 18:15
我個Urdying1有60+ combat... 但係已經唔記得密碼....
冇記錯既話係一個20def既infin pure..

PS:: 唔該唔好放我上list道
作者: maxycy    時間: 26-7-2009 18:50
記得係好耐之前見到一個def pure
99def
但att同str低得好緊要
同攻唔到隻怪冇咩分別
作者: Prince`    時間: 26-7-2009 23:21
我個Urdying1有60+ combat... 但係已經唔記得密碼....
冇記錯既話係一個20def既infin pure..

PS:: 唔該唔好放我上list道
Djserry 發表於 26-7-2009 18:15

唔駛唔該lmfao.
應該無人會想擺您上去 您可以完全放心lol
作者: 燎原火    時間: 26-7-2009 23:56
記得係好耐之前見到一個def pure
99def
但att同str低得好緊要
同攻唔到隻怪冇咩分別
maxycy 發表於 26/7/2009 06:50 PM

以前都試過 trainig 99 def Pure + magic
full rune + magic

當場係 RS1 的年代

可惜改版後.........各方面都有所改動......這類 A/C = 垃圾。
作者: jckachunrs    時間: 27-7-2009 00:13
以前都試過 trainig 99 def Pure + magic
full rune + magic

當場係 RS1 的年代

可惜改版後.........各方面都有所改動......這類 A/C = 垃圾。
燎原火 發表於 26-7-2009 23:56

99def+99range own now =]

ranged tank
作者: RTZS    時間: 27-7-2009 01:00
99def+99range own now =]

ranged tank
jckachunrs 發表於 27-7-2009 00:13

99def 99range CB 唔過100
f2p 無敵
我果個升升下放棄左
作者: 乂呀仁乂    時間: 28-7-2009 23:13
有有有..........MeeeeeeeeeeeeeEEE............ hehe [[bao_36]]
作者: Ranqe_K_I_Ds    時間: 29-7-2009 08:53
my sy l a mz b......cb 60=.=
作者: kitkit2504    時間: 7-4-2010 17:20
att 40
def 1
str 76
hp 70
range 70
combat 55
作者: Hk_Alexander    時間: 7-4-2010 18:15
att 40
def 1
str 76
hp 70
range 70
combat 55
kitkit2504 發表於 7-4-2010 17:20

Lol.. 近乎 1 年前既 post 你都搵得返=.=?...
作者: Megarunes    時間: 7-4-2010 18:59
att 40
def 1
str 76
hp 70
range 70
combat 55
kitkit2504 發表於 7-4-2010 17:20
回舊post足你早日生愛滋
作者: lex    時間: 9-4-2010 14:03
我有幾個PURE AC
1:rune pure
2:str pure
3:hybrid pure
4:rc staff pure
作者: icy920801    時間: 9-4-2010 16:50

作者: 石更石翏    時間: 9-4-2010 18:00
回帶西 sosad
作者: samhwu    時間: 11-4-2010 09:24
回舊post足你早日生愛滋
Megarunes 發表於 7-4-2010 18:59

咁我祝你早日生花瘤^^
作者: Megarunes    時間: 11-4-2010 13:04
咁我祝你早日生花瘤^^
samhwu 發表於 11-4-2010 09:24
你同緊邊個講?
作者: samhwu    時間: 11-4-2010 17:41
你同緊邊個講?
Megarunes 發表於 11-4-2010 13:04

邊個答我唔係同邊個講lor
作者: Megarunes    時間: 11-4-2010 18:08
邊個答我唔係同邊個講lor
samhwu 發表於 11-4-2010 17:41
笑烏. 唔知你都有愛滋tim, sorry喎. 我都知你無朋友架啦, 愛滋病人,
作者: samhwu    時間: 11-4-2010 20:55
笑烏. 唔知你都有愛滋tim, sorry喎. 我都知你無朋友架啦, 愛滋病人,
Megarunes 發表於 11-4-2010 18:08

lol,你都冇la,日日去雞竇,死生花瘤病人^^
洗咩say sorry la,你想點自己知-.-
]笑鳥-.-?你笑自己個鳥太細呢-.-?唔洗咁自悲既,要怪就怪你生花瘤la^^
作者: 火原燎    時間: 11-4-2010 21:15
] ...
samhwu 發表於 11-4-2010 20:55

唔好笑就收皮啦
無啦啦整撻啦
作者: 見人就串    時間: 11-4-2010 21:30
人地有話唔好笑咩==?
作者: Megarunes    時間: 11-4-2010 21:47
] ...
samhwu 發表於 11-4-2010 20:55
你又知我成日去雞竇, 咁你一定忍錯人啦, 你成日去架? 你要小心d啦, 有病就快d睇醫生啦, 可能仲救得返, 不過我係驚你多處有病炸, 尤其是你個腦;P 不過算啦, 學你話齋, 你想點自己知 ;P
如果笑鳥可以令你聯想到人地嗰度既話, 我諗你真係要睇醫生啦, 精神個隻喎:lol, 不過都係學你話齋, 你想點自己知 ;P 如果你唔明我地forum嗰d人講既野, 唔洗咁自悲既, 要怪就怪你見識小啦小朋友^^
作者: 燎原火    時間: 11-4-2010 22:53
Re Megarunes:
在主題 #34 中如發現有違規情況請 PM 舉佈,不應不禮貌對待方,避免引發罵戰。
另外,有關 samhwu 的刻意人身攻擊,既然你已經 PM 我,請不要再與他對罵,否則事情只會沒完沒了。
最後,請保持禮貌,在你的任何回覆中,這可避免大多數不必要的事非。

Re 火原燎:
請注意自己的用字,不要介入別人的罵戰。現警告一次。

Re samhwu & 見人就串:
人身攻擊及引起罵戰 -40分。
另外,samhwu、見人就串 兩個帳號的 IP 是相同的,本人有理由相信是同一人。
如果發現用於違規上,兩個我都有權同時封掉。請自律。
作者: Prince`    時間: 11-4-2010 23:59
如果SAM要被人扣分 咁點解MEGA唔洗
佢祝人地有愛滋 性質基本上一樣
係MEGA自己抽水在先-,-
作者: 燎原火    時間: 12-4-2010 00:11
係MEGA自己抽水在先-,- ...
Prince` 發表於 11/4/2010 11:59 PM

Megarunes 對象是犯規者,方向是對,方法是錯,雖則同樣不容許,這次先警告。
希望下次有同類事件要懂處理。

SAM 方面是直接對會員作人身攻擊。

雖然大家都有言論自由,但請不要過了火位,我也不想事事過問大家。
作者: 火原燎    時間: 12-4-2010 00:21
Megarunes 對象是犯規者,方向是對,方法是錯,雖則同樣不容許,這次先警告。
希望下次有同類事件要懂處 ...
燎原火 發表於 12-4-2010 00:11

咁點解我要警告?.?
作者: Megarunes    時間: 12-4-2010 00:35
係MEGA自己抽水在先-,- ...
Prince` 發表於 11-4-2010 23:59
佢自己心情差就忽然串我, 我只係話人好回舊貼. 扣就扣, 如果你本人幫sam而不爽的話, 冇所謂.

希望下次有同類事件要懂處 ...
燎原火 發表於 12-4-2010 00:11
如果可以了決依件事, 好. 我係Megarunes/t0psecret, 請扣.
作者: samhwu    時間: 12-4-2010 16:43

燎原火 ,咁你不如直接封我ac,咁樣先可以做到殺一敬百既作用

我知你想比機會我,但你唔好比la,人地都話唔好偏幫,我認為自己既嚴重性同上次clmak件事差唔多,要求封左本人

你扣左我分,話唔定第日我又泥多次?唔好再用扣分手法,你睇lazy基封左,又多左分身出泥,佢始終都會串下人ga
所以唔好比機會la,唔岩就唔岩,封就係封,處理手法應該要狠辣!我都唔會再踏入nakuz呢塊樂土,你放心
作者: 火原燎    時間: 12-4-2010 17:37
燎原火 ,咁你不如直接封我ac,咁樣先可以做到殺一敬百既作用

我知你想比機會我,但你唔好比la,人地都話唔好 ...
samhwu 發表於 12-4-2010 16:43

佢係會針對先會封我,咁都唔明?
封左你一樣可以分身
作者: Prince`    時間: 12-4-2010 18:21
佢自己心情差就忽然串我, 我只係話人好回舊貼. 扣就扣, 如果你本人幫sam而不爽的話, 冇所謂.

如果可以了決 ...
Megarunes 發表於 12-4-2010 00:35

笑.. 唔駛係到扮哂野啦^^
話我幫SAM您都搞笑 我完全無話SAM唔應該扣 我係問緊點解您唔駛扣
i guess you are quite illogical.
really funny man ^^
作者: Prince`    時間: 12-4-2010 18:23
佢係會針對先會封我,咁都唔明?
封左你一樣可以分身
火原燎 發表於 12-4-2010 17:37

一句針對好似解決左好多事 但如果您不嬲表現好
我都第一個出黎幫您 係您不嬲都比人印象差 又成日搞屎棍先有如此下場lol
版主針對又唔會咁無聊既
作者: Megarunes    時間: 12-4-2010 18:33
笑.. 唔駛係到扮哂野啦^^
話我幫SAM您都搞笑 我完全無話SAM唔應該扣 我係問緊點解您唔駛扣
i guess you a ...
Prince` 發表於 12-4-2010 18:21
你鍾意點講我都無所謂, 板主要扣就扣, 你唔like就話聲板主聽, 你覺得我扮哂野咪當我係lor.
作者: 因子-yanchi    時間: 12-4-2010 18:36
針對一個人基本上是與自己對著幹
難題針對人不用精力嗎...?

玉石俱焚沒意思,
為一個人而生氣是對自己的身體的折磨

常常都說 說話精明點便會減少誤會
說笑的話請明顯一點
不是說笑那客氣一點,亂說話在這裡大不了版封acc,
開個新acc又可以做一條好漢

在現實生活的話我只能說一句----good luck

引用一下你們慣用的用語
*come on james,可不可以成熟點呢?*
作者: dealyou    時間: 12-4-2010 18:42
prince,我知你對某人某個做法唔滿意,不過我都預計再咁搞落去又係一場版戰-____-",
其實成件事既起因我一直唔明,為何mega祝回舊post個位生愛滋會令sam想祝mega生花瘤-__-
佢同被祝生愛滋個位好friend定係同mega有仇我就唔知,如果sam係講笑既而mega又唔中意你同佢講笑
講句sor咪算lo,雖然相似既野mega都講過,不過既然對方無理到你咪當係開玩笑咁算lo..

總括而言,雙方都有不對的地方,只係後者引起左無謂的罵戰
作者: 火原燎    時間: 12-4-2010 22:50
一句針對好似解決左好多事 但如果您不嬲表現好
我都第一個出黎幫您 係您不嬲都比人印象差 又成日搞屎棍先 ...
Prince` 發表於 12-4-2010 18:23

我洗你幫咩-.-
幫左我又點?.?
係咪針對自己諗就得唔洗答我=]
我係就係有搞屎棍,不過上次罵戰得我一個?.?開post整個罵戰出黎個個居然只係扣分,其他人就ban acc,禁言,好彩呢到唔洗用isp mail =]
唔洗用isp mail你咪慢慢ban囉=)

同埋次次你都係其中一個令到罵戰開始,就好似而家咁
作者: 燎原火    時間: 12-4-2010 23:34
事件已經完結,再爭論只會沒完沒了。
如果說我是針對人,要申請的帳號不上這個數。
好自為之。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2fhtmlarticle55sww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2